[lbg_audio7_html5 settings_id='1']
12reklama
Live Poruke
728x90
Mbosna Radio 24 ::

Čović: Ovo je naša djedovina, pozivamo Bošnjake i Srbe da zajedno gradimo BiH

Čović: Ovo je naša djedovina, pozivamo Bošnjake i Srbe da zajedno gradimo BiH
5

Ovo je naša domovina, naš kraj, naša djedovina. Ostat ćemo mi svoj na svome! Kao legitimni i do kraja ustavnopravni predvodit ćemo ono najbolje što je u Bosni i Hercegovini, kako bi ona prerasla u jednu modernu i organiziranu zemlju, državu Europske unije, kazao je član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ-a i HNS-a Dragan Čović večeras na predizbornom skupu u Livnu."Legitimni predstavnici na svim administrativnim razinama vlasti iz naše koalicije nakon izbora neće dopustiti bilo kakve krize. Imamo svoj program i jasne ciljeve kako urediti prostore Herceg-bosanske županije, ali i svaki dio BiH. Sa svih skupova, pa tako i s ovog, pozivamo naše prijatelje Bošnjake i Srbe s kojima dijelimo našu domovinu da zajedno jačamo povjerenje i gradimo europsku Bosnu i Hercegovinu", poručio je Čović.
"Gradimo zajedništvo unutar hrvatskog naroda kroz naš program, a koje nudimo i prijateljima koji s nama žive u ovoj zemlji, ali i međunarodnim institucijama, jer i oni moraju konačno razumjeti da BiH jeste država tri jednakopravna, konstitutivna naroda, da imamo svoju europsku i euroatlansku budućnost i da do tog cilja moramo doći što prije. Poštujemo naš kodeks i nećete čuti ni od jednog kandidata HDZ-a i HNS-a da se bavimo prošlošću i drugima. Gledamo naprijed i imamo jasnu viziju kakvu budućnost želimo ostaviti mladima", dodao je Čović.
Istaknuo je da su borci posebna briga njegove stranke i "nema te sile koja će nas zaustaviti da štitimo vrijednosti Domovinskog rata i dostojanatvo naših branitelja".
"Na kraju, šaljemo poruku naroda i domovine. Sve što trebamo učiniti moramo učiniti za naš hrvatski narod. Ponosan narod, koji nikada ni u jednoj prigodi, ni ovdje u Livnu ni bilo gdje na bilo kojoj destinaciji, mi koji vas predstavljamo ne smijemo saviti svoju kralježnicu. Ponosni da jesmo to što jesmo. Ponosni da smo najstariji narod u BiH. Ponosni što imamo svoju kulturu, baštinu i vrijednosti",
zaključio je Čović.

9
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ