[lbg_audio7_html5 settings_id='1']
12reklama
Live Poruke
728x90
Mbosna Radio 24 ::

Dobitnik igre SuperLOTO naplatio više od 260.000 KM

Dobitnik igre SuperLOTO naplatio više od 260.000 KM
5

Sretni dobitnik 262.060,05 KM na SuperLOTO-u, koji je izvučen 11. augusta ove godine mladi je porodični čovjek iz Sarajeva.Dobitna kombinacija od šest brojeva na parcijalnom sistemskom listiću ovom sretnom dobitniku donijela je izuzetno vrijedan novčani dobitak koji je danas naplatio u direkciji Lutrije Bosne i Hercegovine. Sretni dobitnik je izuzetno veliki ljubitelj igre SuperLOTO koji redovno odigra određene kombinacije brojeva.
"Poslovan sam čovjek i često putujem, te zbog nedostatka slobodnog vremena SuperLOTO odigram jednom ili dva puta mjesečno. Inače sam dugogodišnji igrač Lutrije Bosne i Hercegovine, prvenstveno igram što imam povjerenje i što znam da mi je zagarantovana isplata eventualnog dobitka. Loto igram zbog mogućnosti dobitka, ali i zbog adrenalina i zabave. Nekada se razočaram, nekada obradujem, ali sve u svemu jako je uzbudljivo" rekao je sretni dobitnik.
Dobitnik je otkrio i način na koji odabire brojeve koje će odigrati: "Uvijek igram sistem, koji uključuje dosta kalkulisanja i kombinacija. To je za mene neka vrsta odlične zabave. Prije nego odaberem brojeve, pogledam statistiku izvučenih brojeva SuperLOTO-a, ali i statistike ostalih svjetskih lutrija koje priređuju ovakvu ili sličnu igru, te nakon analize prethodno izvučenih brojeva".
Na pitanje da li već ima plan gdje će uložiti osvojeni novac, odgovorio je potvrdno.
"Naravno da sam već nešto isplanirao, najprije ću većinu novca uložiti u dodatni razvoj privatnog posla kojeg trenutno obavljam, a ostatak ću ostaviti za svakodnevne životne potrebe".
Lutrija Bosne i Hercegovine čestita sretnom dobitniku na osvojenom novčanom dobitku.

9
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ