[lbg_audio7_html5 settings_id='1']
12reklama
Live Poruke
728x90
Mbosna Radio 24 ::

Govedarica: Tražimo na uvid 41.000 nevažećih glasova za predsjednika RS-a

Govedarica: Tražimo na uvid 41.000 nevažećih glasova za predsjednika RS-a
5

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica najavio je da će ta stranka zatražiti dodatno brojanje glasova na izborima za predsjednika RS-a, kao i da im se da na uvid oko 41.000 nevažećih glasova za taj nivo vlasti."Ne možemo da prihvatmo ovakve izborne podatke, dok se ne utvrdi konačna istina. Tražit ćemo i grafološku analizu", rekao je Govedarica navodeći da ima razloga da sumnja u regularnost izbora.
"Imam osnova da sumnjam da su izbori u dobroj mjeri pokradeni i nisu završeni dok se ručno ponovo ne prebroje svi glasački listići", ustvrdio je on.
To se, kaže, posebno odnosi na veće gradove, Zvornik, Gradišku i još neke.
"Tih 41.000 glasova može da utječe na moj i rezultat kandidatkinje SNSD-a za predsjednicu RS-a Željku Cvijanović", rekao je Govedarica, koji je na izborima za taj nivo vlasti bio kandidat Saveza za pobjedu.
Naveo je da izborna kampanja nije protekla u demokratskoj atmosferi.
Govedarica je uputio primjedne na tok kampanje koju je vodio lider SNSD-a Milorad Dodik, od kojeg su se, kaže, čule mnoge neprihvatljive prijetnje, prema radnicima i penzionerima, kao i onima koji budu glasali za SDS i kandidate te stranke.
Tvrdi da je sada jasno da sve što je dolazilo „iz kuhinje SNSD-a o navodnim nemirima i obojenim revolucijama“, nije tačno.

9
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ