[lbg_audio7_html5 settings_id='1']
12reklama
Live Poruke
728x90
Mbosna Radio 24 ::

Grad Sarajevo traži referente za medijsku promociju, potrebna samo srednja stručna sprema

Grad Sarajevo traži referente za medijsku promociju, potrebna samo srednja stručna sprema
5

Grad Sarajevo raspisao je konkurs za prijem namještenika u radni odnos na dvije pozicije vezane za medijsku promociju za koje nije potreban viši stepen obrazovanja.Naime, kako se navodi u konkursu, u Odjeljenju za odnose s javnošću Stručne službe gradonačelnika Grada Sarajeva potrebni su viši referent za medijsku promociju Grada te viši referent za praćenje medijske promocije Grada.
Od kandidata se traži da imaju srednju stručnu spremu, položen stručni ispit, najmanje deset mjeseci radnog staža nakon završene škole na istim ili sličnim poslovima te poznavanje rada na računaru.
Međutim, prema opisu radnih zadataka, obje pozicije vezane su za diplomirane komunikologe, a ne bilo koju srednju stručnu spremu.
U opisu posla višeg referenta za medijsku promociju Grada navodi se kako treba pratiti aktivnosti gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, kao i Grada, te informiše javnost, sačinjava saopćenja, najavljuje događaje, demantuje, koordinira razgovor s medijima, organizuje press konferencije, svakodnevno prati domaću i svjetsku štampu…
Viši referent za praćenje medijske promocije Grada također ima obavezu pratiti domaću i stranu štampu, analizirati prisustvo Grada u medijima, obavljati poslove press clipinga, ažurirati web stranicu Grada i društvene mreže, najavljivati događaje, demantovati…
Svaki kandidat dužan je potrebnu dokumentaciju dostaviti u roku od 15 dana na adresu Hamdije Kreševljakovića broj 3 s naznakama "Ne otvarati" i "Javni oglas za prijem namještenika u radni odnos". Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave neće se razmatrati.

9
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ