[lbg_audio7_html5 settings_id='1']
12reklama
Live Poruke
728x90
Mbosna Radio 24 ::

SDP pozvao lokalne vlasti da odustanu od naplate parkinga u sklopu centra Safet Zajko

SDP pozvao lokalne vlasti da odustanu od naplate parkinga u sklopu centra Safet Zajko
5

Socijaldemokratska partija (SDP) Bosne i Hercegovine protivi se aktivnostima lokalnih vlasti Općine Novi Grad i JP Lokom koji namjeravaju uvesti naplatu parkinga u sklopu centra Safet Zajko."Taj potez predstavlja još jednu potvrdu politike svake SDA vlasti, koja ne bira način da nametne dodatne obaveze na teret građana Sarajeva. Pozivamo načelnika Općine Novi Grad Sarajevo Semira Efendića i njegovu SDA da odustanu od naplate parkinga, jer smatramo da JP Lokom koje upravlja centrom Safet Zajko ima sasvim dovoljne prihode za održavanje centra, naročito kada se u tu firmu ne bi bespotrebno zapošljavali kadrovi i to isključivo po SDA liniji", saopćeno je iz SDP-a.
Kako navode, Centar Safet Zajko prije svega je namijenjen omladini i porodicama sa djecom, koji su svakako izloženi raznim neopravdanim i nepravednim troškovima u trenutnom društvenom sistemu u BiH.
"Svaki dodatni trošak koji im nameću državne vlasti predstavlja ništa drugo nego dodatni motiv svima njima da napuste Bosnu i Hercegovinu", zaključuju iz SDP-a.

9
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ